Splice-station-sidebar-header
No-podcasts
Ad
 

GAMEcore.se Puls: Episodes

Puls är tillbaka för säsongens avslutande avsnitt. Alex och Samuel går igenom nyhetsskörden efter E3 och detta innebär diskussioner kring Natal, Playstation Motion Controller och Activisions hot om att sluta stödja Sony – bland mycket annat.
I säsongens åttonde Pulsavsnitt bjuder Alex och Samuel på snack omkring bl.a. Red Steel 2, Lego Rock Band och de senaste ryktena inför E3 - blir det en ny kamera för 360 och en ny PSP?
Efter en påskpaus är Puls tillbaka med en show som sammanfattar det magra nyhetsflödet från de senaste veckorna, men det betyder inte att Puls 507 är magert. Alex och Samuel gästas av trogne Fredrik Knight och de fläskar på med en saftig laddning nyhetsanalys.
Årets Game Developers Conference gick av stapeln i förra veckan och tillställningen ger ensamt upphov till ett helt Puls-program. Alexander och Samuel får återigen besök i den virtuella studion av Fredrik Knight, och de tre tacklar tappert nyhetsskörden från evenemanget.
Uppföljarna till Army of Two och Bioshock är veckans första ämnen i Puls, och därefter behandlar Alex, Samuel och Fredrik bl.a. musikspelsmjölkning och Take-Twos senaste sifferrapport - allt toppat av techno-acapella!
Den beryktade nya PSP-modellen är första ämne ut i Puls fjärde avsnitt för säsongen. Dessutom diskuterar Alex och Samuel Nintendos torftiga releaseschema, Excitebots och ett stycke otroliga Halo 3-siffror, bland mycket annat.
Sonys "räddningspaket" för PSP är första ämne ut i Puls tredje avsnitt för säsongen, där Lennie Hakola tar platsen brevid Alex och Samuel. Dessutom diskuteras bl.a. Brawl-skaparens nya studio och Wii-debuten för Dead Space.
Alex och Samuel får i säsongens andra avsnitt besök av GAMEcores nyhetsskribent Johan Venemalm, som tillsammans med de två rävarna bl.a. diskuterar EA:s planer inför 2009 och Indiana Jones spelåterkomst. Alex passar dessutom på att gnälla lite extra på fanboys.
Ett nytt år betyder nya nyheter och en ny säsong av Puls! Alexander och Samuel är tillbaka i GAMEcores imaginära podcaststudio för att diskutera årets första nyheter. Paradoxalt nog så handlar dessa nyheter om förra året, så Puls 5-01 blir ett sorts bokslut för 2008. Och ett bokslut innehåller ...
Det är nyårsafton och årets sista Pulsavsnitt blickar givetvis tillbaka över nyhetsåret som varit. Alex, Samuel och Fredrik Knight diskuterar 24 nyheter från året som gått för att sedan kora årets nyhet!
God of War 3, Uncharted 2 och Brütal Legend m.fl. visades vid VGA 08, och Alex och Samuel är inte sena med att tycka till. Dessutom blir det Dragon Quest X, Home, de allsmäktiga NPD-siffrorna samt en ny jultävling – lyssna efter ett visst märkligt ord för att ha chans att vinna...
Alex och Samuel klagar över att det är "nyhetstorka" i spelbranschen just nu, men det går inte ihop med det faktum att Puls sjunde avsnitt för säsongen mäter 1 timme och 48 minuter tidsmässigt. Istället kan ni lyssnare se fram emot ytterligare ett fullpackat avsnitt där Alex leker krisrådgivare ...
EA och den ekonomiska krisen är första ämne ut i Puls sjätte avsnitt för säsongen. Därefter snackar Alex och Samuel om såväl Beatles som E3 och Satoru Iwata. Dessutom - Alex plockar fram det avslöjande han viskat om i flera veckor.
Puls goes smygkontroversiellt i säsongens femte avsnitt. Alex och Samuel är ensamma i studion och diskuterar korancitat, Sea of Dreams, Peter Molyneux senaste upptåg och USA-statistiken från september.
Tokyo Game Show granskas in i minsta detalj av Alex, Samuel och gästande Fredrik Knight i Puls 4-04. Räkna med åsikter om Sonys PSP-planer, Resident Evil 5, Halo 3: Recon, Bayonetta, White Knight Chronicles, Monster Hunter 3, Patapon 2, många fler och mycket mer!
Nintendos alternativa Tokyo Game Show står i fokus i säsongens tredje Pulsavsnitt. Alex, Samuel och Gustav diskuterar DSiWare, Punch-out!!, återvändande Gamecube-titlar och mycket mer.
Säsongens andra Pulsavsnitt inleds med snack om Bungies nya Halo 3-projekt och därefter behandlas bl.a. den nya DS-modellen, GTA: Chinatown Wars och ilska mot Fable 2. Bakom mickarna sitter Alex, Samuel och...Alexander den Andre: Alexander Erni.
Hösten är här och Puls återvänder! Alex och Samuel får sällskap av GAMEcore.ses Gustav Camp och tillsammans hugger de in på höstens första nyhetsskörd och sparkar igång Puls fjärde säsong.
Puls går i sändning för den trettionionde gången - Alex och Samuel är på plats. Heta ämnen denna vecka är Tomonobu Itagakis avhopp från Team Ninja, Call of Duty 5 samt Guitar Hero: Metallica!
Sommarhetta täcker Sverige men spelnyheterna dör inte ut för det. Inte Alex och Samuel heller, som i Puls 38 snackar Ubisoft, Resident Evil 5, Metal Gear Solid och mycket mer!
Please wait...