Splice-station-sidebar-header
No-podcasts
Ad
 

ABHD Autovideo's: Episodes

Wouter en Casper rijden de Porsche Cayenne E-hybrid en de Tesla Model S 85 en zoeken uit welke zij het liefst zouden hebben.
Het lijkt korter geleden, maar de eerste E46 3-series verschenen al in 1998 op de markt. Met dit type 3-serie maakte BMW een grote stap, vergeleken bij zijn voorganger (E36) is de E46 veel volwassener, ruimer en veiliger.
Gister vierden we het feestje voor het 10-jarig bestaan van Autoblog. In de video een aantal fragmenten van deze fantastische dag!
Onlangs gingen we naar het brandstof laboratorium van Aral/BP in Bochum, Duitsland.
Waar moet je op letten als je een Peugeot 307 wilt aanschaffen?
Autoblog bestaat 10 jaar en daarom hebben we de lekkerste, leukste en mooiste momenten van 10 jaar Autoblog allemaal in één compilatie gezet!
De Alfa Romeo GT is een prachtige auto en dit specifieke exemplaar heeft ook nog een heerlijke 6-cilinder. Toch zijn er ook wat aandachtspunten als je een Alfa Romeo GT gaat kopen. Casper vertelt je welke.
TrackJack. Een nieuw systeem dat volautomatisch bijhoudt waar je bent geweest, welke route je hebt gereden, hoeveel kilometer je hebt gereden en of dit zakelijk dan wel privé was. Bij minder dan 500 privékilometers betaal je namelijk geen bijtellin...
Dit keer een duo-test tussen de Mini Cooper S en de Peugeot 308. Casper en Wouter checken wat de voor- en nadelen zijn.
De zescilinder boxer in de Porsche 911 (964) Speedster was goed voor 250 pk en 310 Nm koppel. Daardoor kon een topsnelheid van 260 kilometer per uur behaald worden en was een sprint naar 100 in 5,7 seconden haalbaar.
Waar moet je op letten als je een Audi Q7 wilt aanschaffen?
Waar moet je op letten als je een Volvo XC60 wilt aanschaffen?
Driften. Dat wil jij ook en dat kan nu ook, samen met Autoblog nog wel. Bestellen doe je in onze SHOP. Het leven zag er nog nooit zo mooi uit!
Volkswagen noemt de nieuwe Passat “de slimste van zijn klas” in haar persbericht. Is dat een terechte kwalificatie voor de achtste generatie van Volkswagens middenklasser of zijn er kapers op de kust?
De Mercedes 190SL wordt nogal eens “het kleine broertje van de 300SL” genoemd, iets wat eenvoudig te begrijpen is als je naar de overeenkomsten in styling van de beide auto's kijkt. Toch zijn er onderhuids wel wat grote verschillen.
Waar moet je op letten als je een Seat Ibiza wilt aanschaffen?
Deze M5, gemaakt ter ere van het 30-jarige M5 jubileum, is met een vermogen van 600 pk de krachtigste productie-BMW ooit.
Waar moet je op letten als je een Mercedes S-klasse wilt aanschaffen?
Voordat Porsche begon te racen met motoren voorzien van turbo's was er dit natuurlijk ademende pareltje. De 911 3.0 RSR was de laatste natuurlijk ademende racer die Porsche bouwde in de jaren zeventig. Als basis diende het chassis van de 911 maar ver...
Waar moet je op letten als je een Ford Focus wilt aanschaffen?
Please wait...