Splice-station-sidebar-header
No-podcasts
Ad
 

ABHD Autovideo's: Episodes

Waar moet je op letten als je een Volvo XC60 wilt aanschaffen?
Driften. Dat wil jij ook en dat kan nu ook, samen met Autoblog nog wel. Bestellen doe je in onze SHOP. Het leven zag er nog nooit zo mooi uit!
Volkswagen noemt de nieuwe Passat “de slimste van zijn klas” in haar persbericht. Is dat een terechte kwalificatie voor de achtste generatie van Volkswagens middenklasser of zijn er kapers op de kust?
De Mercedes 190SL wordt nogal eens “het kleine broertje van de 300SL” genoemd, iets wat eenvoudig te begrijpen is als je naar de overeenkomsten in styling van de beide auto's kijkt. Toch zijn er onderhuids wel wat grote verschillen.
Waar moet je op letten als je een Seat Ibiza wilt aanschaffen?
Deze M5, gemaakt ter ere van het 30-jarige M5 jubileum, is met een vermogen van 600 pk de krachtigste productie-BMW ooit.
Waar moet je op letten als je een Mercedes S-klasse wilt aanschaffen?
Voordat Porsche begon te racen met motoren voorzien van turbo's was er dit natuurlijk ademende pareltje. De 911 3.0 RSR was de laatste natuurlijk ademende racer die Porsche bouwde in de jaren zeventig. Als basis diende het chassis van de 911 maar ver...
Waar moet je op letten als je een Ford Focus wilt aanschaffen?
Het vijfde en laatste verslag vanuit Parijs!
Het vrouwelijk schoonvolk op de autoshow in Parijs!
Het vierde deel van ons beursverslag...
Het derde deel van ons beursverslag uit Parijs.
We maken een eerste rondje op de beursvloer!
Wouter rijdt met de Mercedes-Benz CLS 63 Shooting Brake over de autobahn, richting de thuishaven van AMG.
Onlangs was de BP Ultimate Trackday, tijdens die dag zijn er diverse oefeningen gedaan. De winnaar ging naar huis met een jaar lang gratis BP Ultimate.
De Carrera 4S kreeg de body van de 993 Turbo. Eigenlijk ontbrak alleen de vleugel (en uiteraard de turbo onder de kap), maar verder was de auto gelijk aan de Turbo, inclusief de zwaardere remmen die ervoor zorgen dat je in 2,6 seconden stilstaat vana...
Wouter rijdt met de eerste generatie Audi TT en vertelt waar je op moet letten als je deze auto wilt kopen.
We rijden met de derde generatie TT in Marbella.
Please wait...